Skidlärarlinjen.se - Om oss

Skidlektioner på Sveriges största skidorter

Skidlektioner på Sveriges största skidorter

Vill du lära utvecklas som skidåkare. Våra skidlärare jobbar med att lära ut konsten att åka skidor och snowboard. Medarbetarna är utbildade och flera av dem har gått skidlärarlinjen i Åre.

Som en professionell skidskola har vi enbart medarbetare som har utbildning och erfarenhet. Vi tror på att alltid lyssna på våra kunder och vi arbetar ständigt för att förbättra våra skidlektioner. Vi anpassar alltid oss efter ditt unika behov och vi skräddarsyr alltid våra tjänster. Att jobba med människor är vår passion och är vad gör oss till den bästa skidskolan.

Boka Skidlektion

Lär dig att åka skidor på ett säkert och roligt sätt

En skidskola med goda kundrecensioner

Har du under många år drömt om att åka skidor? Då är vi skidskolan för dig. Vårt fokus ligger på säkerheten och att ha roligt när vi lär ut.

Boka Skidlektion
Kunnig personal

En skidskola med goda kundrecensioner

Kunnig personal

Vår skidskola Sälen och Åre är så pass bra som den är tack vare våra underbara medarbetare. Vi fokuserar även på att lära ut nya skidlärare med vår skidlärarlinjen i Åre. När du går vår skidlärarlinje kommer du kunna jobba över hela världen med att lära ut skidor. Vi erbjuder även nybörjarlektioner både för barn och vuxna. Du kan boka oss för grupplektioner, men också boka oss för privatlektioner. Vi kan inte enbart lära ut skidor, utan vi kan även lära ut snowboard. Bara hör av dig så förklarar vi mer.

Kontakta Oss

Skidskola som ger en upplevelse för livet

Vårt mål som din skidskola Stockholm, Åre och Sälen är att det blir en upplevelse för livet. När du går vår skidlärarutbildning kommer du att träffa vänner för livet. Våra skidlärare är de absolut bästa och vi tror även på att fortsätta att utbilda våra skidlärare. Säkerheten är viktigast för oss och att du blir en säker skidåkare i backarna. Vi ser fram emot att välkomna oss till vår skidskola.

Boka Skidskola