Skidskola Vuxen

Skidlektioner både för nybörjare och experter

Skidlektioner både för nybörjare och experter

Att lära sig att åka skidor är något som alla kan göra oavsett ålder. Därför erbjuder vi en skidskola vuxen i Sälen för alla oavsett nivå att lära sig att åka skidor. Vi erbjuder både grupplektioner och privatlektioner för våra kunder.

Hos oss kan alla vända sig oavsett tidigare kunskap kring att åka skidor eller snowboard.

Är du en nybörjare har du inget att oroa dig för med oss. Vi är ett utmärkt val som skidskola vuxen nybörjare, speciellt då vi har den rätta utbildningen och vi alltid fokuserar på säkerheten.

Vi är en skidskola vuxen i Åre som gör det extra kul att åka på semester. Tveka inte att höra av dig till oss för att veta mer.

Boka Skidlektion
Boka våra skidlektioner online

Boka våra skidlektioner online

För oss spelar det ingen roll om du ens har satt på dig skidor innan utan vi erbjuder nybörjare skidor vuxen. Våra lektioner är alltid anpassade till dig och ditt unika behov av våra utbildningar. Vi skräddarsyr våra lektioner efter ditt behov och dina kunskaper. Vårt mål är att du ska ha det roligt i backarna samtidigt som du lär dig att åka skidor på ett säkert sätt.

Vi har erbjudit skidlektioner till många elever genom åren och vi har alltid haft nöjda kunder. Detta tack vara våra vänliga och professionella skidlärare som alltid sätter eleverna först och har en bred erfarenhet. Vi erbjuder därför också en 100 % nöjdgaranti när du bokar lektioner tillsammans med oss.

Boka Skidskola

Skidlärare som gör skillnad

Vår personal är varför vi har varit ett självklart val under många år. Vi tror på den bästa utbildningen och att alltid fokusera på våra elever.

All vår personal har inte enbart utbildning, men även erfarenhet. Vi tror även på att vidareutbilda vår personal genom åren.

Vi följer alltid svenska riktlinjer, och lyssnar alltid på våra kunder och deras feedback. Vi har allt du behöver för att du ska lära dig att åka skidor. Och viktigast av allt är att utbildningen sker på ett underhållande sätt och att vi alltid fokuserar på dig.

Vi erbjuder också ett bra pris för skidskola vuxen nybörjare. Vi vill att alla ska ha chansen att åka skidor.

Omdömen om skidskola vuxen

Så tycker våra elever

Otroligt personlig skidskola. Jag kände mig alltid omhändertagen och alla mina frågor svarade min lärare snabbt på. Så nöjd med min lektion och lärde även att känna andra nybörjare vilket jag tyckte var otroligt roligt.

Helen J.
NYBÖRJARLEKTION I SÄLEN

Jag har inte mycket erfarenhet av att åka snowboard så jag bestämde mig att det var dags att ta tag i detta. Jag bokade in mig på en halvdagslektion och jag lärde mig så mycket. Vi fick allt vi behövde under lektionen, plus att det var otroligt kul!

Erik Nyberg
SNOWBOARDLEKTION SÄLEN

Som nybörjare kände jag att jag behövde privatlektioner för att komma igång, och jag ångrar det inte. Min skidlärare Stefan var trevlig och fick mig att känna mig säker när jag åkte.

Hans H.
PRIVATLEKTION, SKIDSKOLA IDRE

Skidskola med eleven i fokus

Som en professionell skidskola är det viktigt för oss att vår personal har den bästa utbildningen. Vi tror även på att själva vidareutbilda vår personal.

Vi är dessutom självklart medlemmar i SLAO. Alla våra medarbetare har gått en skidskoleutbildning till den högsta kvaliteten. Vi erbjuder även en försäkring när du bokar med oss.

Alla våra medarbetare har en avslutad utbildning och har även gjort praktik för att få erfarenhet. För att hålla vår skidskola vuxen till den högsta kvaliteten granskar vi själva vår utbildningen och vi lyssnar på våra elever om hur vi kan göra den bättre. Vårt mål är att alla som lämnar vår skidskola kommer att vara säkra i backarna.

Boka Skidlektion