Skidlärarutbildning

Skidlärarutbildning Åre - Vi ger dig full utbildning

Skidlärarutbildning Åre - Vi ger dig full utbildning

Du är varmt välkommen att söka till vår skidlärare utbildning som vi anordnar i fantastiska Åre flera gånger om året.

Oavsett vilken nivå du ligger på är du välkommen att anmäla dig till vår skidlärarutbildning i Åre.

Vi har en utbildning som är anpassad för nybörjare och en för dig som ligger på en mer avancerad nivå. Allt leds av våra duktiga instruktörer.

Du är varmt välkommen att söka till vår skidlärare utbildning som vi anordnar i fantastiska Åre flera gånger om året.

Få mer information
Din väg in till skidyrket

Din väg in till skidyrket

Drömmer du om att bli skidlärare är första steget att kontakta oss. Om du vill veta mer om våra utbildningar eller anmäla dig kan du använda dig av kontaktformuläret här på hemsidan. Vi startar regelbundet nya utbildningar så hör av dig för att få veta mer om aktuella datum. Du får inte bara lära dig allt om att bli skidinstruktör, du får även uppleva det bästa av Åre.

En skidutbildning blir aldrig bättre än sin lärare. Därför har vi lagt ner mycket tid på att hitta duktiga och kunniga instruktörer som kan lära ut på bästa sätt. Utbildningen blandar praktik och teori på bästa sätt förbereda dig för livet som färdigutbildad skidlärare.

Kontakta Oss

Kunniga och peppande instruktörer

Under åren som gått har vi utbildat flera skidinstruktörer med olika bakgrunder. Vi möts via vårt stora intresse för skidåkning.

Målet är att du ska få alla verktyg för att bli en komplett skidlärare som i sin tur kan lära andra.

Eftersom vi har anordnat skidlektioner under lång tid har vi lärt oss att anpassa utbildningen på bästa sätt. Vi blandar flera olika moment för att du ska få en så genomgående utbildning som möjligt. Under utbildningen lär du känna andra skidälskare och många får vänner för livet.

Ta steget och ansök till vår skidlärarutbildning Åre. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Omdömen om skidlärarutbildning

Så tycker våra instruktörer

Jag har alltid drömt om att bli skidlärare och när jag såg deras utbildningar bestämde jag mig för att göra slag i saken. Instruktörerna var otroligt duktiga och lärde mig allt jag behövde.

Olof H.
NYBLIVEN SKIDLÄRARE

Jag gick skidlärarutbildningen steg 1 och allt överträffade mina förväntningar. Instruktörerna var superduktiga och jag fick flera minnen för livet. Jag kommer även att boka in mig för den avancerade kursen.

Henrik O.
SKIDLARARUTBILDNING STEG 1

Jag hade redan gått en grundkurs som skidlärare och ville bygga på mina kunskaper. Jag bokade in mig på den avancerade kursen och är otroligt nöjd med hur allt sköttes. Duktiga lärare och fantastiska miljöer.

Isa J.
FORSTSÄTTNINGSKURS SKIDLÄRARE

Godkänd skidlärarutbildning

När du går med i vår skidskola förser vi dig med alla kunskaper som krävs för att bli en certifierad lärare.

Du kan senare gå vidare och undervisa dina egna elever efter den nivå du är godkänd för eller vidareutbilda dig.

Vår skidlärarutbildning är godkänd och samtliga av våra instruktörer har de certifikat och utbildningar som krävs. Det betyder att du är i trygga händer hela vägen. Vi kommer att blanda praktik och teori för att du ska vara så väl förberedd som möjligt. Du kommer öka dina möjligheter att jobba inom turistbranschen.

Ansök till skidlärarutbildning