Snowboardskola

Snowboardskola i Åre, Sälen, Stockholm eller Idre

Snowboardskola i Åre, Sälen, Stockholm eller Idre

Har du fungerat på att gå en snowboardskoal? Då har du hittat rätt med oss. Vi har arbetat med att lärasnowboardåkning under många år och alla våra snowboardlârare lärare har erfarenhet av yrket.

Vem är då ssnowboardskola anpassad för? Vi hjälper åväl nybörjare som avancerade åkare. Vi anpassar oss alltid efter dign och ditt unika behov.

Det spelar ingen roll om du är ute efter en snowboardskola i Stockholm eller i Sälen. Vi har snowboardlärare över hela Sverige!

Boka vår snowboardskola för verkligt nivåanpassade lektioner

Boka vår snowboardskola för verkligt nivåanpassade lektioner

Hos oss är det viktigt att vår snowboardskola alltid är anpassat efter eleven. Alla är annorlunda, och därför ser vi till att anpassa och utveckla oss själva för den bästa utbildningen. Vi älskar att lära ut att åka snowboard, och vi älskar att ha roligt med eleverna i backen. Du kan välja mellan grupplektioner och privatlektioner. Vi erbjuder även heldagar och halvdagar utifrån dina unika behov.

Det finns inget som är viktigare för oss än att du är nöjd med vad vi erbjuder. Därför lyssnar vi alltid på våra kunder och den feedback som de har att erbjuda. Vi erbjuder även en kundgaranti när du anlitar oss för snowboardlektioner.

Boka Snowboardskola

Erfarna snowboardlärare med passion för yrket

Alla våra snowboardlärare är utbildade och har även många års erfarenhet. Vi tror även på att vidareutbilda oss själva för att erbjuda det absolut bästa för våra kunder.

Våra lärare är inte enbart utbildade för att arbeta med att lära ut snowboard, men även utbildade för att arbeta med elever i alla åldrar.

Tack vare vår erfarenhet anpassar vi vår utbildning efter individen och vi sätter alltid säkerheten först. Inget är viktigare för oss än säkra och roliga lektioner. Vi tror även på vidareutbildning och vi finns alltid tillgängliga på att svara på dina frågor om våra lektioner.

Tack vare att vi är en snowboardskola som är passande för alla borde vi vara ett självklart val!

Omdömen om vår snowboardskola

Så tycker våra tidigare elever

Jag har varken åkt snowboard eller skidor förut men lärde mig otroligt mycket under den här veckan. Nästa år känner jag mig redo för att hänga med kompisarna i parken!

Niklas S.
NYBÖRJARLEKTION SNOWBOARD

Jag bokade in två halvdagar med Nils. Det var första gången jag tog privatlektioner och det tog verkligen min snowboardåkning i rätt riktning. Fick hjälp med de små detaljerna som gör stor skillnad. Tack Nils!

Lisa A.
PRIVATLEKTIONER SNOWBOARD SÄLEN

Snowboard var hel nytt för mig. Redan efter första lektionen tog jag mig upp i knappliften själv. Helt klart värt pengarna, skulle inte teka att ta hjälp av samma lärare igen!

Einar F.
SNOWBOARDLEKTION ÅRE

Snowboardskola på Sveriges populäraste skidorter

Vi är en skidskola som är utbildade och har den rätta försäkringen. Alla våra skidlärare har den bästa utbildningen och den är även godkänd enligt svenska standards.

Vi är självklart medlemmar i SLAO som din skidskola. Fråga gärna om vilka utbildningar vår personal har och vi delar mer än gärna med oss.

Vår erfarenhet, utbildning och skicklighet är varför vi är det självklara valet för skidskola barn. Vi sätter säkerheten för ditt barn först. Ta gärna kontakt med oss på skidlärarlinjen för att diskutera vad för lektioner vi erbjuder och hur vi kan anpassa dina lektioner. Vårt mål är att lära dig att bli en trygg och säker snowboardåkare.

Begär Prisuppgifter